ANTIKRISTS KOMME NÆRMER SIG

MORIELS 2018 UK EFTERÅRSKONFERANCE

Scenen er ved at blive sat for Antikrists komme


Vi læser sådan i 1. Joh.2,18-26: Kære børn, det er den sidste time, og som I har hørt, at Antikrist skal komme, er der nu fremtrådt mange antikrister; deraf ved vi, at det er den sidste time.  Fra os er de udgået, men de var ikke af vore; for hvis de havde været af vore, ville de være blevet hos os; men det er sket, for at det skulle blive klart, at ingen af dem er af vore.   Men I er blevet salvet af den Hellige og har alle kundskab.   Jeg skriver ikke til jer, at I ikke kender sandheden, men at I kender den og ved, at ingen løgn kommer af sandheden.

  Hvem er en løgner, om ikke den, der benægter, at Jesus er Kristus? Antikrist er den, der fornægter Faderen og Sønnen.  Enhver, som fornægter Sønnen, har heller ikke Faderen. Den, der bekender Sønnen, har også Faderen.  I skal lade det, I har hørt fra begyndelsen, blive i jer. Hvis det, I har hørt fra begyndelsen, bliver i jer, vil også I blive i Sønnen og i Faderen.  Og det er det løfte, som han har givet os: det evige liv.

   Dette har jeg skrevet til jer om dem, der vil føre jer vild.  Men i jer bliver den salve, I har fået fra ham, og I har ikke brug for, at nogen skal lære jer noget; men da hans salve lærer jer alt – og det er sandt og uden løgn – skal I også blive i ham, sådan som den har lært jer.


Det er ikke så længe siden der blev afholdt moriel konference i England. Der var andre talere end Jacob, men han holdt en tale, som jeg gerne vil dele med jer. Han omtaler et sted i undervisningen den katolske skapula. Hvis du ikke lige er bekendt med den katolske skapula, så kan du få en forklaring på engelsk ved at klikke  her. Jacob, bruger desuden et sted et amerikansk slangudtryk plus han bruger en række termer, som måske ikke lige er almindelig kendte. Derfor har jeg denne gang ud over undertekster indsat korte klip med forklaringer på dansk. Forhåbentlig bliver det mere til hjælp end til forstyrrelse. Jacobs undervisning kan du se ved at klikkeher.


MORBI SEM